Naslovnica | Linkovi | Kontakt

 Vodici za 

eksternu maturu







Dodjela nagrada povodom obilježavanja Dana sigurnijeg interneta 2022.

 


 

Dan sigurnijeg Interneta 2022. obilježen je 08. februara 2022. u organizaciji Centra za sigurni internet. Kako bi se obezbijedilo što šire uključivanje djece u takmičenje, kreiran je poster, kao i stranica za obilježavanje događaja na društvenoj mreži Facebook (event page), koji su promovisali obilježavanje SID-a 2022. godine, s porukom i pozivom djeci da se uključe u takmičenje. I ove godine obilježavanje SID-a podržali su partneri i sponzori Centra za sigurni internet koji su prepoznali značaj zaštite djece i mladih na internetu, a za sretne dobitnike su obezbijedili nagrade kao što su mobiteli, tablet, antiteft ruksaci, antivirus Bitdefender licence i druge vrijedne nagrade...

Nakon realizacije kviza proglašeni su pobjednici, a naš učenik Va razreda Amar Biberović dobitnik je jedne od glavnih nagrada.

Bravo za našeg Amara!

Svečana dodjela nagrada održana je u našoj školi. Za sve učenike V razreda, koji su prisustvovali ovoj svečanosti, organizovan je kviz u kojem su pokazali odlično znanje na temu cyber bullying-a. Najuspješniji učenici su nagrađeni vrijednim nagradama.

 

Klikom na sliku iznad pristupate fotogaleriji

 

Nazad Na vrh